Toimitusehdot

Yleistä

www.miiiula.fi on Tmi Miiulan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tmi Miiula (2419937-6, Asikkala, +358 40 960 4910).Tmi Miiula pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut.

Katso lisää kohdasta Toimitustavat.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautettavien tuotteiden on oltava TÄYSIN käyttämättömiä, pesemättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia. Kaikki mahdolliset tuotelaput on oltava paikallaan. Huomioithan ystävällisesti kun sovitat tuotteita, että sovitat puhtaalle iholle, jotta tuotteeseen ei jää tuoksuja tai tahroja. Tuotteet on pakattava siististi niin, että tuotteet säilyvät siisteinä myös palautusmatkan. Palautusaika alkaa siitä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen, joten huolehdithan että hoidat mahdollisen palautuksen 14 vrk:n sisällä tästä.

Mikäli tuote ei ole palautuskuntoinen, emme valitettavasti voi hyvittää siitä mitään!

Palautuksista ja vaihdoista on aina otettava ensin yhteyttä asiakaspalveluun: tmi.miiula@gmail.com tai 0409604910 saadaksesi palautuskoodin.

HUOM! Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalain 6.luku 15.12.2000/1072). Jos tuotteessa on valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin 14 vrk:n palautusoikeus.

Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Virheellisen tuotteen ollessa kyseessä, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun!

Kaupanpäälliset: Mikäli palautat tuotteita tilauksesta, joka on oikeuttanut kaupanpäällisiin, myös kaupanpäälliset pitää palauttaa, jos tilauksen loppusumma jää alle kaupanpäällisiin oikeuttavan summan. Halutessasi voit myös lunastaa kaupanpäälliset niiden oikealla hinnalla.

Hinnan alennukset: Mikäli palautat tuotteita tilauksesta, jossa on tietyllä summalla ostettaessa saanut alennukset ja palautuksen jälkeen summa jää alle alennukseen oikeuttavasta summasta, tällöin alennus menetetään ja se vähennetään palautuneista tuotteista.

Emme valitettavasti lunasta postiennakkolähetyksiä. Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista.

Liitäthän aina palautuslomakkeen täytettynä lähetyksen mukana!

Postilähetyksen viivästyminen tai katoaminen

Mikäli lähetys ei saavu perille tai saapuu myöhässä perille, pyydämme ottamaan yhteyttä Postin myymälään tai myyntipisteeseen Postin palvelupisteet /yhteystiedot. He opastavat tiedustelun tekemiseen lähetyksen osalta

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tmi Miiula, 0409604910 tai tmi.miiula@gmail.com.

Yhteyttä voi tarvittaessa ottaa myös yhteydenottolomakkeen kautta.